Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

10 kreativa sätt att bygga och använda en handdukshylla i badrummet

Badrummet kan lätt bli stökigt med handdukar och andra toalettartiklar som behöver förvaras. En handdukshylla är en praktisk lösning för att organisera och få bättre ordning i badrummet. Här är 10 kreativa sätt att bygga och använda en handdukshylla i badrummet.

handdukshylla

Viktiga slutsatser

 • En handdukshylla är en användbar och praktisk lösning för att organisera och förvara handdukar och toalettartiklar i badrummet.
 • Genom att använda kreativa möjligheter som en stege, naturinspirerade lösningar och extrahyllor kan du skapa en stilren och praktisk handdukshylla som passar dina behov och ger badrummet en personlig touch.
 • Var kreativ och utforska olika möjligheter för att få ut det mesta av din handdukshylla.
 • En handdukshylla kan vara en stilren och praktisk förvaringslösning för handdukar i badrummet.
 • En väggmonterad handdukshylla kan spara plats och hålla handdukarna snyggt organiserade.

Ställ in en stege

En trendig och praktisk idé är att använda en stege som handdukshylla i badrummet. Stegen tar inte upp mycket plats och du kan hänga både rena och våta handdukar, samt andra toalettartiklar, på den. Det ger en rustik och unik touch till badrummet.

reklam för NP Nilsson

Att använda en stege som handdukshylla är inte bara ett kreativt sätt att organisera handdukar, det kan också vara en stilfull inredningsdetalj. Du kan välja en stege i trä för en naturlig och varm känsla eller en stege i metall för en mer modern och industriell touch. Placera stegen mot väggen och använd de olika stegorna som hängare för dina handdukar.

En annan fördel med att använda en stege är flexibiliteten. Du kan enkelt flytta stegen runt i badrummet om du vill ändra om eller behöver mer utrymme. Dessutom kan du använda de högre stegorna för att hänga kläder eller förvara andra badrumstillbehör.

Naturinspirerad inredning

Istället för att använda vanliga hängare kan du skapa en mer originell lösning med en naturinspirerad handdukshylla. Du kan använda en gammal gren eller trädstam och fästa den på väggen för att hänga handdukar och andra toalettartiklar. Det ger en naturlig prägel till badrummet.

Denna förvaringslösning för handdukar är inte bara praktisk utan också estetiskt tilltalande. Genom att använda naturliga material som trä kan du skapa en lugn och harmonisk atmosfär i badrummet. En handdukshylla i rostfritt stål kan vara stilren och elegant, men en naturinspirerad hylla ger en mer avslappnad och naturlig känsla.

En annan fördel med en naturinspirerad handdukshylla är att den kan vara skräddarsydd efter dina preferenser och behov. Du kan välja en gren som passar in i din övriga inredning och anpassa storlek och form för att rymma olika storlekar och antal handdukar. Det ger också möjlighet att vara kreativ och unik i ditt val av handdukshylla.

På bänken

Om du saknar avställningsytor i badrummet kan du använda en liten bänk eller pall bredvid duschen. På så sätt kan du lägga diverse saker på bänken och skapa extra förvaringsutrymme. En handdukshylla i form av en bänk är en praktisk lösning som både ger dig en plats att sätta ifrån dig handdukar och andra toalettartiklar och samtidigt gör badrummet mer organiserat och stilrent.

För att maximera förvaringsmöjligheterna kan du välja en bänk eller pall med en hylla under sitsen. Där kan du lägga till exempel extra handdukar, toalettartiklar eller korgar för att hålla badrummet prydligt och ordnat. Det är också en bra idé att välja en bänk eller pall i en stil som matchar resten av badrummet, för att skapa en enhetlig inredning.

En bänk som handdukshylla ger dig inte bara extra förvaringsutrymme, utan kan också bidra till en avslappnad och mysig atmosfär i badrummet. Du kan lägga till kuddar eller en mjuk handduk på sätet för extra komfort och mysfaktor. På så sätt blir bänken inte bara en praktisk förvaringslösning utan också en plats där du kan slappna av och njuta i ditt badrum.

Fördelar med en handdukshylla på bänken:

 • Skapar extra förvaringsutrymme i badrummet
 • Håller handdukar och toalettartiklar organiserade
 • Mjukar upp atmosfären och skapar en mysig känsla
 • Ger dig en avställningsyta för diverse saker
 • Kan vara en stilren och praktisk inredningsdetalj

Extrahyllor för småsaker

Om du vill skapa extra förvaring i ditt badrum och hålla småsakerna organiserade, kan du enkelt sätta upp extrahyllor på tomma väggytor. Detta är ett smart sätt att utnyttja utrymmet och ge ditt badrum en mer organiserad och välkomnande känsla.

Genom att använda hyllor, skålar och korgar kan du hålla allt från hudvårdsprodukter till smycken och håraccessoarer på ett organiserat sätt. Se till att välja matchande korgar och skålar för att skapa en enhetlig inredning och ge ditt badrum en stilren touch.

Extrahyllor är också perfekta för att visa upp dina favoritparfymer, sminkprodukter och handdukar. Du kan enkelt komma åt och visa upp dina saker samtidigt som de hålls prydligt och organiserade. Förvara handdukar på en hylla tillsammans med andra badrumsartiklar för en komplett förvaringslösning för handdukar.

Sammanfattning:

 • Skapa extra förvaring i badrummet med extrahyllor
 • Använd hyllor, skålar och korgar för att organisera småsaker
 • Välj matchande korgar och skålar för en enhetlig inredning
 • Visa upp favoritprodukter och håll dem organiserade
 • Förvara handdukar tillsammans med andra badrumsartiklar

Slutsats

En handdukshylla är en användbar och praktisk lösning för att organisera och förvara handdukar och toalettartiklar i badrummet. Genom att använda kreativa möjligheter som en stege, naturinspirerade lösningar och extrahyllor kan du skapa en stilren och praktisk handdukshylla som passar dina behov och ger badrummet en personlig touch. Var kreativ och utforska olika möjligheter för att få ut det mesta av din handdukshylla.

En stege som handdukshylla ger en trendig och praktisk inredningsidé till ditt badrum. Med en stege kan du enkelt hänga upp både rena och våta handdukar, samt andra toalettartiklar, vilket ger en rustik och unik touch till badrummet.

Om du vill ha en mer originell lösning kan du använda en naturinspirerad handdukshylla. Fäst en gammal gren eller trädstam på väggen och använd den som handdukshängare. Det ger inte bara en naturlig prägel utan även extra förvaringsutrymme för dina handdukar och toalettartiklar.

För att skapa extra förvaringsutrymme kan du använda en liten bänk eller pall bredvid duschen. Välj en möbel med en hylla under sitsen för att maximera förvaringsmöjligheterna. På så sätt kan du enkelt lägga diverse saker på bänken och hålla badrummet snyggt och organiserat.

Om du har tomma väggytor i badrummet kan du sätta upp extra hyllor för förvaring av småsaker, skålar och korgar. Detta ger inte bara mer organisering utan gör också att badrummet ser mer välkomnande ut. Komplettera med matchande korgar för en enhetlig inredning.

Sammanfattningsvis finns det många kreativa sätt att bygga och använda en handdukshylla i badrummet. Genom att utforska olika möjligheter kan du skapa en funktionell och personlig lösning som passar dina behov och ger badrummet en stilren och organiserad känsla.

FAQ

Vad är en handdukshylla?

En handdukshylla är en praktisk lösning för att organisera och förvara handdukar och toalettartiklar i badrummet.

Varför är handdukshyllan användbar?

En handdukshylla ger dig möjlighet att hålla ordning och organisera badrummet genom att ge en plats för förvaring av handdukar och andra toalettartiklar.

Vilka material finns det för handdukshyllor?

Handdukshyllor kan tillverkas av olika material, inklusive trä, metall och rostfritt stål.

Hur kan jag använda en stege som handdukshylla?

En stege kan användas som en handdukshylla genom att du hänger handdukar och andra toalettartiklar på stegens stegar. Det ger en rustik och unik touch till badrummet.

Kan jag använda naturliga material som en handdukshylla?

Absolut. Du kan använda en gammal gren eller trädstam och fästa den på väggen för att hänga handdukar och andra toalettartiklar. Det ger en naturlig prägel till badrummet.

Kan jag använda en bänk som handdukshylla?

Ja, om du saknar avställningsytor i badrummet kan du använda en liten bänk eller pall bredvid duschen för att lägga diverse saker på och skapa extra förvaringsutrymme. Välj möbler med en hylla under sitsen för ännu mer förvaringsmöjligheter.

Kan jag sätta upp extra hyllor i badrummet för förvaring av småsaker?

Ja, om du har tomma väggytor i badrummet kan du sätta upp extra hyllor för förvaring av småsaker, skålar och korgar. Det gör att badrummet ser mer organiserat och välkomnande ut. Se till att använda matchande korgar för en enhetlig inredning.

Finns det andra kreativa möjligheter för att använda handdukshyllor?

Ja, det finns oändliga möjligheter att vara kreativ med handdukshyllor. Du kan anpassa dem efter dina behov och smak, och utforska olika lösningar för att få ut det mesta av din handdukshylla i badrummet.