Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

8 matbord Designs: Inspiration

Letar du efter inspiration och idéer för att förnya ditt matbord? Här presenterar vi åtta olika matbord designs som kommer att förvandla din middagsplats och ge den perfekta inredningen för ditt hem.

Upptäck 8 unika matbord designs som kommer att förvandla din middagsplats! I denna artikel presenterar vi olika stilar och designidéer för matbord som kommer att ge inspiration till din inredning. Läs vidare för att få värdefulla tips och tricks för att förnya din middagsplats.

reklam för NP Nilsson

Nyckelpunkter:

 • Många olika matbord designs för att passa din smak och behov.
 • Kvistgränd Matbord i massiv Ek eller Ask erbjuder olika storlekar och toner på träet.
 • Circle matbord 130 med iläggsskiva är perfekt för den som föredrar runda matbord.
 • Bäckavägen MatbordRak springa har en imponerande design och olika färgalternativ.
 • Rustikt matbord med känsla är unikt och handtillverkat för en charmig atmosfär.
 • Banckagatan Ovalt Matbord i Ek ger en elegant touch till middagsplatsen.
 • Niagaravägen Matbord i Trä ger en minimalistisk känsla till inredningen.
 • LAKRI MATBORD är hållbart och tillverkat i material som amerikansk valnöt, europeisk valnöt eller ek.

Ta din middagsplats till nästa nivå med dessa trendiga inredningstips och utforska olika färgscheman och matbordstyper för att hitta den perfekta designen för ditt hem.

Kvistgränd matbord i massiv ek eller ask: ett stort träbord med olika storlekar och toner på träet.

Kvistgränd Matbord i massiv Ek eller Ask är en underbar design som kombinerar naturliga material med en rustik känsla. Detta stora träbord erbjuder olika storlekar och toner på träet för att passa perfekt i ditt hem. Du kan även måttbeställa detta matbord för en skräddarsydd lösning. Med dess robusta och hållbara konstruktion är Kvistgränd Matbord både vackert och praktiskt.

“Kvistgränd Matbord i massiv Ek eller Ask kombinerar naturliga material med en rustik känsla.”

Skapa en unik atmosfär med Kvistgränd Matbord:

 • Anpassa storleken för att passa ditt utrymme perfekt.
 • Utforska olika toner på träet för att hitta den perfekta nyansen.
 • Kombinera med matchande stolar och dekorationer för en enhetlig inredning.
 • Utnyttja den stora ytan på bordet för att skapa en inbjudande måltidskänsla.

Kvistgränd Matbord i massiv Ek eller Ask är inte bara en praktisk möbel för middagsplatsen, utan också en vacker design som kommer att lyfta hela rummet. Låt dig inspireras av dess rustika charm och skapa en unik atmosfär där du och dina nära och kära kan njuta av god mat och trevligt sällskap.

Circle matbord 130 med iläggsskiva: Runt matbord i massiv ek med iläggsskiva och vitoljad yta.

Cirkelformade matbord är populära för sin eleganta och moderna design, och Circle matbord 130 med iläggsskiva är inget undantag. Detta vackra matbord tillverkas i massiv ek och har en iläggsskiva samt en vitoljad yta. Den runda formen ger en mjuk och inbjudande känsla till din middagsplats, samtidigt som iläggsskivan ger möjlighet att enkelt anpassa storleken på bordet efter behov.

En mångsidig och praktisk lösning

Det bästa med Circle matbord 130 är dess mångsidighet och praktiska design. Den runda formen gör det enkelt för alla vid bordet att delta i samtalet, och iläggsskivan gör det möjligt att utöka bordet när du har gäster. Du kan enkelt och smidigt lägga till eller ta bort iläggsskivan efter behov, vilket ger dig flexibilitet och möjlighet att anpassa bordets storlek efter antalet personer som ska placeras.

Den vitoljade ytan ger en elegant och modern touch till matbordet och passar perfekt i olika inredningsstilar. Det gör att matbordet blir en fantastisk mittpunkt i din matsal och ger en stilfull atmosfär till dina middagar och sammankomster.

Med Circle matbord 130 med iläggsskiva får du inte bara ett vackert matbord utan också en praktisk och flexibel lösning för din middagsplats. Oavsett om du har en intim middag för två eller en större samling av familj och vänner, kan du enkelt anpassa storleken på bordet för att skapa den perfekta atmosfären.

Bäckavägen matbord – rak springa: Imponerande matbord i ek eller ask med vacker design och olika färgalternativ.

Om du vill ha ett imponerande matbord med en unik design är Bäckavägen Matbord med rak springa ett utmärkt val. Detta imponerande matbord i antingen Ek eller Ask kommer definitivt att bli en fantastisk mittpunkt i din matsal. Bäckavägen Matbord erbjuder inte bara en vacker design, utan också olika färgalternativ för att passa din inredningsstil perfekt.

Du kan välja mellan Ek och Ask, båda träslagen är kända för sin naturliga skönhet och hållbarhet. Ek ger en varm och robust känsla medan Ask har en ljusare och mer naturlig färgton. Välj den som passar din smak och behov bäst.

Det unika med Bäckavägen Matbord är dess rak springa, vilket ger en extra dimension till designen. Denna öppning längs bordets längd ger inte bara en visuell effekt utan också en intressant detalj som lyfter fram dess skönhet och elegans.

En perfekt kombination av design och funktionalitet.

 1. Välj mellan Ek eller Ask för att passa din inredningsstil.
 2. Utforska olika färgalternativ för att hitta den perfekta matchningen.
 3. Upplev den vackra designen med rak springa som ger en extra dimension till matbordet.
 4. Anpassa storleken på matbordet för att passa perfekt i din middagsplats.

Med Bäckavägen Matbord – Rak springa får du inte bara ett imponerande matbord med vacker design, utan också en unik möbel som kommer att skapa en varm och inbjudande atmosfär i ditt hem. Oavsett om du föredrar en modern eller rustik inredningsstil, finns det ett Bäckavägen Matbord som passar din smak och behov.

Rustikt matbord med känsla: Unikt och handtillverkat rustikt matbord.

För de som älskar rustik design och unika möbler är vårt rustika matbord med känsla ett perfekt val. Detta handtillverkade matbord utstrålar en distinkt charm och ger en genuin känsla till din middagsplats. Varje detalj är noga utformad för att skapa en unik och personlig atmosfär.

“Det här matbordet är precis det jag letade efter. Den rustika känslan och handtillverkningen gör det till ett riktigt unikt möbelstycke i mitt hem.” – Kundrecension

Det rustika matbordet är tillverkat av högkvalitativt trä och har en slitstark yta som tål daglig användning. Dess robusta konstruktion säkerställer långvarig hållbarhet och stabilitet. Varje exemplar är handgjort med omsorg och uppmärksamhet på detaljer, vilket ger varje matbord en unik karaktär.

Skapa en personlig touch med ditt rustika matbord

Det rustika matbordet ger dig möjlighet att skapa en personlig touch i din middagsplats. Du kan dekorera det med föremål som speglar din stil och personlighet. Här är några tips för att styla ditt rustika matbord:

 • Placera en vacker duk eller löpare över bordet för att skapa en ombonad känsla.
 • Använd naturliga material som trä, sten och metall i dina dekorationer för att komplettera den rustika stilen.
 • Lägg till ljusstakar eller ljuslyktor för att skapa en mysig atmosfär.
 • Kombinera ditt matbord med stolar i en matchande rustik design för att skapa en enhetlig look.

Oavsett om du inreder ditt hem i en rustik, lantlig eller vintage stil kommer vårt rustika matbord med känsla att bli en perfekt komplettering till din inredning. Upptäck det unika och handtillverkade matbordet och ge din middagsplats en autentisk och charmig atmosfär.

Banckagatan Ovalt Matbord i ek: Exklusivt matbord i ek med mjuka former och runda trästavarna.

Om du letar efter ett matbord med en elegant och unik design är Banckagatan Ovalt Matbord i Ek ett utmärkt val. Detta exklusiva matbord är tillverkat av högkvalitativt ekträ och har mjuka former och vackra runda trästavar som ger en stilfull touch till din middagsplats.

Med sitt exklusiva utseende och höga kvalitet kommer Banckagatan Ovalt Matbord i Ek att vara en stolt del av din inredning. Dess unika design och snidade detaljer gör det till en perfekt kombination av funktionalitet och skönhet.

Du kan enkelt matcha detta matbord med olika stilar och färger i ditt hem, vilket gör det till en mångsidig möbel. Oavsett om du har en modern, rustik eller klassisk inredning kommer Banckagatan Ovalt Matbord i Ek att passa perfekt och föra en elegant atmosfär till rummet.

Skapa en elegant och inbjudande middagsplats med Banckagatan ovalt matbord i ek:

 • Placera vackra tallrikar och bestick på bordet för att ge en måltidskänsla.
 • Använd ljusstakar som dekoration och placera dem i mitten av bordet för att skapa en mysig atmosfär.
 • Tillsätt en vacker vas med färska blommor för att ge en fin touch till bordet.
 • Lägg till personliga dekorationer som matchar din inredningsstil för att göra det mer personligt och unikt.
 • Skapa en intressant och dynamisk look genom att placera föremål av olika höjder på bordet.

Med Banckagatan Ovalt Matbord i Ek får du inte bara en elegant möbel utan även en praktisk och hållbar lösning för din middagsplats. Detta matbord är en perfekt investering för dig som vill ha en stilfull och tidlös inredning.

Niagaravägen matbord i trä: Matbord i olika material som trä och stål, ger minimalistiskt intryck.

Om du föredrar en minimalistisk inredningsstil är vårt Niagaravägen Matbord i Trä ett utmärkt val för din middagsplats. Detta matbord tillverkas i olika material som trä och stål och skapar en stilren och avskalad atmosfär i rummet. Med dess enkla och eleganta design passar det perfekt för moderna hem.

Det minimalistiska intrycket av Niagaravägen Matbord i Trä bidrar till en ren och luftig atmosfär i ditt hem. Dess kombination av trä och stål ger en intressant kontrast och skapar en modern estetik. Med detta matbord kan du skapa en stilfull och harmonisk middagsplats.

En av fördelarna med detta matbord är dess mångsidighet. Det passar perfekt i olika rum och inredningsstilar. Du kan enkelt kombinera det med olika stolar och dekorativa element för att skapa din unika stil. Niagaravägen Matbord i Trä är verkligen ett statement piece som kommer att bli en fantastisk mittpunkt i ditt hem.

Material:

 • Trä
 • Stål

Skapa en minimalistisk och elegant atmosfär i din middagsplats med vårt Niagaravägen Matbord i Trä. Det ger dig möjlighet att uttrycka din personliga stil samtidigt som det ger funktionalitet och estetik. Låt detta matbord bli en central del av din inredning och skapa en harmonisk atmosfär i ditt hem.

LAKRI MATBORD: Hållbart bord i material som amerikansk valnöt, europeisk valnöt eller ek

Om hållbarhet och kvalitet är viktiga faktorer för dig är LAKRI MATBORD ett utmärkt val för din middagsplats. Detta eleganta matbord är tillverkat av material av högsta kvalitet, såsom amerikansk valnöt, europeisk valnöt eller ek. Med dessa naturliga träslag garanteras hållbarhet och stil för år framöver.

Ett LAKRI MATBORD är inte bara en fantastisk möbel, utan också ett miljövänligt val. Med fokus på hållbarhet och respekt för naturen tillverkas detta matbord med omtanke och noggrannhet. Genom att välja LAKRI MATBORD bidrar du till en mer ekologisk inredning.

Oavsett om du föredrar den mörka och robusta amerikanska valnöten, den varma och naturliga europeiska valnöten eller den klassiska och tidlösa eken, kommer ett LAKRI MATBORD att ge en touch av lyx och elegans till din middagsplats. Med olika storlekar och designalternativ kan du hitta det perfekta bordet som passar din inredningsstil och behov.

LAKRI MATBORD – En investering för livet:

 • Hållbart material: Tillverkat av naturliga träslag som är kända för sin hållbarhet och vackra färg och struktur.
 • Tidslös design: Ett LAKRI MATBORD har en tidlös och elegant design som kommer att passa perfekt i alla inredningsstilar.
 • Handtillverkat hantverk: Varje matbord tillverkas med omsorg och precision av erfarna hantverkare, vilket garanterar högsta kvalitet.
 • Mångsidighet: Oavsett om du behöver ett bord för en intim middag eller större sammankomster, finns det olika storlekar och designalternativ att välja mellan.

Investera i ett LAKRI MATBORD och skapa en vacker och hållbar middagsplats som du kommer att njuta av i många år framöver.

Slutsats

I denna artikel har vi presenterat åtta olika matbord designs som kommer att ge dig inspiration och idéer för att förnya din middagsplats. Oavsett vilken stil du föredrar, finns det en matbord design som kommer att passa perfekt i ditt hem.

Från det stora och rustika Kvistgränd Matbord i massiv Ek eller Ask till det eleganta och runda Circle matbord 130 med iläggsskiva, finns det en matbord design för varje smak och behov.

Vi har även introducerat Bäckavägen Matbord – Rak springa med sin imponerande design och olika färgalternativ, samt det unika och handtillverkade Rustika matbordet med känsla.

Om du letar efter något mer exklusivt och elegant kan Banckagatan Ovalt Matbord i Ek vara det perfekta valet, med sina mjuka former och runda trästavar. För en minimalistisk touch kan Niagaravägen Matbord i Trä vara ett utmärkt alternativ, då det tillverkas i olika material som trä och stål.

Vidare introducerade vi också det hållbara och miljövänliga LAKRI MATBORD, tillverkat i material som amerikansk valnöt, europeisk valnöt eller ek.

Sammanfattningsvis erbjuder dessa matbord designs olika stilar, material och färgalternativ för att passa olika inredningsstilar och behov. Komplettera ditt matbord med personliga dekorationer och följ våra tips för att skapa en elegant och inbjudande middagsplats.

Tips för att styla matbordet:

– Placera tallrikar och bestick på bordet för att skapa en måltidskänsla.

– Använd ljusstakar som dekoration, placera dem i mitten av bordet.

– Tillsätt en vas med färska blommor för att ge en fin touch.

– Lägg till personliga dekorationer som matchar din inredningsstil.

– Skapa intressanta och dynamiska looker genom att placera föremål av olika höjder på bordet.

Storleksguide för runda matbord:

– Diameter: Antal platser (för olika diameterstorlekar)

Runda matbord med iläggsskiva:

– Perfekt för både vardag och när släkt och vänner kommer på besök, ger flexibilitet med storleken av bordet beroende på behov.

FAQ

Vilka olika material finns tillgängliga för Kvistgränd Matbord?

Kvistgränd Matbord finns i massiv ek eller ask.

Vilken yta har Circle matbord 130 med iläggsskiva?

Circle matbord 130 har en vitoljad yta.

Vilka färgalternativ finns för Bäckavägen Matbord – Rak springa?

Bäckavägen Matbord – Rak springa erbjuds i olika färgalternativ som passar din inredningsstil.

Är Rustikt matbord med känsla handtillverkat?

Ja, Rustikt matbord med känsla är unikt och handtillverkat.

Vilka material används i Niagaravägen Matbord i Trä?

Niagaravägen Matbord i Trä tillverkas i olika material som trä och stål.

Vilka material finns tillgängliga för LAKRI MATBORD?

LAKRI MATBORD tillverkas i material som amerikansk valnöt, europeisk valnöt eller ek.

Finns iläggsskiva tillgänglig för Circle matbord 220 whitewashed?

Nej, Circle matbord 220 whitewashed har ingen iläggsskiva.