Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Nordan fönster: En kombination av estetik och energieffektivitet

Nordan fönster erbjuder estetiskt tilltalande och energieffektiva fönster för hemdesign i Sverige. Deras produktserie kombinerar både skönhet och hög energieffektivitet. Med olika produktserier som Bor, Tanum, NTech, uPVC och HelAlu finns det ett brett utbud av fönster och dörrar att välja mellan. Alla produkter är tillverkade med fokus på hög kvalitet och har olika egenskaper som formstabilitet och låga U-värden för att säkerställa energieffektivitet.

Tanum-serien från Nordan fönster är speciellt framtagen för att kombinera estetik och funktion. Denna serie erbjuder fönster och dörrar i trä/trä och trä/aluminium utföranden, vilket ger olika alternativ för olika designpreferenser. För att säkerställa långvarig nytta av produkterna är det viktigt att följa underhållsföreskrifterna.

reklam för NP Nilsson

Nordan AB strävar också efter att erbjuda högkvalitativa produkter samtidigt som de är miljövänliga. De har en kvalitets- och miljöpolicy som är en viktig del av deras företagsfilosofi. Genom att välja Nordan fönster kan kunder vara säkra på att de får produkter av hög kvalitet som samtidigt är energieffektiva och estetiskt tilltalande.

Nyckelpunkter:

 • Nordan fönster erbjuder estetiskt tilltalande och energieffektiva fönster för hemdesign i Sverige.
 • Produkterna är av hög kvalitet och tillverkade med fokus på energieffektivitet.
 • Tanum-serien erbjuder en kombination av estetik och funktion och finns i trä/trä och trä/aluminium utföranden.
 • Det är viktigt att följa underhållsföreskrifterna för att säkerställa långvarig nytta av produkterna.
 • Nordan AB strävar efter att vara både kvalitets- och miljöorienterade.

Nordan fönster: En pålitlig fönsterleverantör i norra Sverige

Nordan fönster är en pålitlig fönsterleverantör som har betjänat kunder i norra Sverige under många år. Deras produkter är kända för sin kombination av estetik och energieffektivitet, vilket har gjort dem till ett populärt val bland både hemägare och byggare. Genom att erbjuda produkter av hög kvalitet och professionell installation har Nordan fönster etablerat sig som en pålitlig partner för att möta kundernas behov.

Med en bred produktserie, inklusive Bor, Tanum, NTech, uPVC och HelAlu, kan Nordan fönster erbjuda olika typer av fönster och dörrar för olika krav och designpreferenser. Deras produkter är utformade med noggrannhet och fokuserar på viktiga egenskaper som formstabilitet och låga U-värden för att uppnå energieffektivitet.

Specifikt för Tanum-serien, som är en del av Nordan fönsters sortiment, erbjuder de ett utbud av trä/trä och trä/aluminium fönster som kombinerar både estetik och funktion. Dessa fönster är designade för att passa olika arkitektoniska stilar och tillåta maximalt ljusinsläpp samtidigt som de är energieffektiva.

Professionell installation för bästa resultat

När det kommer till Nordan fönsters produkter är det viktigt att följa de rekommenderade underhållsföreskrifterna för att säkerställa långvarig nytta. Deras produkter är av hög kvalitet och med rätt underhåll kan de behålla sin prestanda och estetiska skönhet över tid. För att hjälpa kunderna att få ut det mesta av sina fönster erbjuder Nordan fönster även professionell installation och service.

Sammanfattningsvis är Nordan fönster en pålitlig fönsterleverantör som har betjänat kunder i norra Sverige i många år. Deras produkter kombinerar estetik och energieffektivitet och finns i olika utföranden för att möta kundernas behov. Genom att erbjuda hög kvalitet och professionell installation har Nordan fönster etablerat sig som en pålitlig partner för hemägare och byggare i norra Sverige.

Energibesparande egenskaper hos Nordan fönster

Nordan fönster är utmärkta för att minska energiförbrukningen i ditt hem, tack vare deras energieffektiva design och höga isoleringsprestanda. Dessa fönster är speciellt utformade för att klara av nordiska förhållanden och hjälper till att hålla värmen inne och kylan ute på ett effektivt sätt.

Med deras höga kvalitet och välisolerade ramar minskar Nordan fönster värmeläckage och hjälper till att bibehålla en behaglig inomhustemperatur året runt. Deras produkter har låga U-värden, vilket innebär att de har en hög isoleringsförmåga och minimerar energiförlusten. Detta leder till lägre uppvärmningskostnader och minskad miljöpåverkan.

Egenskaper hos Nordan fönster för energibesparing:

 • Energieffektiv design som minskar värmeläckage
 • Hög kvalitet och formstabilitet för optimal isolering
 • Låga U-värden för att minimera energiförlusten
 • Tillverkade specifikt för nordiska förhållanden

“Nordan fönster är det perfekta valet för de som vill minska sin energiförbrukning och samtidigt bevara en behaglig inomhusmiljö. Deras energieffektiva design och höga isoleringsprestanda gör dem till en pålitlig partner för hållbar hemdesign.” – Jane Doe, energikonsult

Med Nordan fönster kan du vara säker på att du får produkter av hög kvalitet som hjälper dig att spara energi och pengar. Deras fönsterdesign och isolerande egenskaper är av högsta standard och ger dig en bekväm och energieffektiv bostad, oavsett om det är vinter eller sommar.

Nordan fönster ser till estetiken i ditt hem

Med Nordan fönster kan du förvandla ditt hem estetiskt och skapa en vacker atmosfär. Deras produktserier, såsom Bor, Tanum, NTech, uPVC och HelAlu, erbjuder olika typer av fönster och dörrar som passar olika designpreferenser. Oavsett om du föredrar trä/trä eller trä/aluminium utförande, så kan du vara säker på att Nordan fönsters produkter kombinerar estetik och funktion på bästa sätt.

Det som verkligen utmärker Nordan fönster är deras fokus på hög kvalitet och energieffektivitet. Deras produkter tillverkas med noggrant utvalda material och har egenskaper som formstabilitet och låga U-värden, vilket ger optimal energieffektivitet i ditt hem. Att välja Nordan fönster innebär att du får inte bara vackra fönster, utan även fönster som hjälper till att spara energi.

För att säkerställa att dina Nordan fönster fortsätter att vara både funktionella och vackra under lång tid är det viktigt att följa underhållsföreskrifterna. Genom att utföra regelbunden fönsterrenovering och fönsterbyten vid behov kan du upprätthålla och förbättra både utseendet och funktionen hos dina fönster. Med Nordan fönster kan du vara säker på att du har valt högkvalitativa produkter som kommer att ge dig långvarig nytta och nöjdhet.

Sammanfattningsvis:

 • Nordan fönster erbjuder produkter som kombinerar estetik och funktion.
 • De olika produktserierna, såsom Bor, Tanum, NTech, uPVC och HelAlu, passar olika designpreferenser.
 • Produkterna är tillverkade med fokus på hög kvalitet och energieffektivitet.
 • Underhållsföreskrifterna bör följas för att säkerställa långvarig nytta av produkterna.

När det gäller att skapa en vacker atmosfär i ditt hem är Nordan fönster det perfekta valet. Deras engagemang för estetik, hög kvalitet och energieffektivitet gör dem till en pålitlig fönsterleverantör som du kan lita på.

Översikt över Nordan fönsters produktserier

Nordan fönster erbjuder ett brett utbud av produkter, inklusive Bor, Tanum, NTech, uPVC och HelAlu serien. Varje produktserie har sina egna unika egenskaper och design, vilket ger kunderna olika alternativ att välja mellan för att passa deras specifika behov.

Bor-serien är känd för sin höga kvalitet och formstabilitet. Dessa fönster och dörrar tillverkas med fokus på att vara energieffektiva och har låga U-värden. Med Bor-serien kan kunder vara säkra på att de investerar i fönster av högsta kvalitet som både är hållbara och effektiva när det gäller att hålla energiförbrukningen nere.

En annan populär produktserie från Nordan fönster är Tanum-serien, som fokuserar på estetik och funktion. Denna serie finns tillgänglig i trä/trä och trä/aluminium utföranden och erbjuder en kombination av naturlig skönhet och modern design. Tanum-serien är perfekt för de som vill ha fönster och dörrar som inte bara är energieffektiva, utan också ser fantastiska ut i sitt hem.

NTech-serien är känd för sina tekniska innovationer och fokus på att vara energisnåla. Med NTech-serien kan kunder vara säkra på att de får fönster och dörrar som är utformade för att hålla kyla och värme ute samtidigt som de ger en behaglig inomhusmiljö.

uPVC-serien är en prisvärd lösning för de som letar efter fönster och dörrar av hög kvalitet till ett förmånligt pris. Denna serie erbjuder både energieffektivitet och hållbarhet, vilket gör den till ett utmärkt val för de som vill ha produkter som inte bara håller energikostnaderna nere utan också är hållbara och lättskötta.

Sist men inte minst har vi HelAlu-serien. Denna serie erbjuder trä/aluminium fönster och dörrar som kombinerar det eleganta utseendet av trä med den hållbara aluminiumramen. Med HelAlu-serien får kunder det bästa av båda världar och kan njuta av både estetik och hållbarhet.

Nordan fönsters fokus på högkvalitativa produkter

Nordan fönsters högkvalitativa fönster säkerställer långvarig prestanda och energieffektivitet. Dessa produkter är noggrant tillverkade med fokus på att erbjuda bästa möjliga kvalitet och hållbarhet. Formstabiliteten hos Nordan fönsters fönster är en viktig egenskap som bidrar till att säkerställa att de behåller sin prestanda under lång tid.

För att möta de nordiska förhållandena är Nordan fönsters fönster designade för att ha låga U-värden, vilket betyder att de har utmärkt isolering och kan hjälpa till att minska energiförbrukningen i hemmet. Denna energieffektivitet är avgörande för att skapa en hållbar och kostnadseffektiv lösning för uppvärmning och kylning av ditt hem.

Oavsett om du väljer Nordan fönsters Bor, Tanum, NTech, uPVC eller HelAlu-serie kan du vara säker på att du får högkvalitativa produkter som är tillförlitliga och estetiskt tilltalande. Varje produktserie har sina egna unika egenskaper och design, vilket ger dig möjlighet att välja det som passar bäst för ditt hem och din personliga stil.

Formstabilitet och låga U-värden för optimal energieffektivitet

 • Nordan fönsters högkvalitativa produkter är tillverkade med formstabilitet för att säkerställa att de behåller sin prestanda under lång tid.
 • Produkterna har låga U-värden, vilket betyder att de erbjuder utmärkt isolering och hjälper till att minska energiförbrukningen i ditt hem.

“Nordan fönsters produkter är inte bara estetiskt tilltalande utan också energieffektiva. Jag är imponerad av deras fokus på hög kvalitet och prestanda.” – Kundrecension

Tanum-serien: En kombination av estetik och funktion

Tanum-serien från Nordan fönster erbjuder en perfekt kombination av estetik och funktion. Serien finns tillgänglig i trä/trä och trä/aluminium utföranden och ger dig möjlighet att skapa en stilfull och funktionell atmosfär i ditt hem. oavsett om du föredrar den naturliga värmen hos trä eller den moderna elegansen hos trä/aluminium.

För att säkerställa långvarig nytta och prestanda från Nordan fönsters produkter, är det viktigt att följa de underhållsföreskrifter som tillhandahålls. Genom att ge dina fönster regelbunden vård och uppmärksamhet kan du vara säker på att de kommer att fortsätta att prestera på toppnivå i många år framöver.

Nordan AB är engagerade i att leverera produkter av hög kvalitet samtidigt som de är miljövänliga. Deras kvalitets- och miljöpolicy är en viktig del av deras företagsfilosofi och de strävar efter att vara en pålitlig fönsterleverantör som möter kundernas behov för estetisk och energieffektiv hemdesign.

Tanum-serien: En kombination av estetik och funktion

Tanum-serien från Nordan fönster är en perfekt kombination av estetik och funktion, tillgänglig i trä/trä och trä/aluminium utföranden. Dessa fönster och dörrar är skapade för att inte bara vara vackra att se på, utan också för att erbjuda enastående prestanda och hållbarhet.

Med Tanum-serien får du inte bara fördelen av naturligt träets värme och skönhet, utan också den extra styrkan och hållbarheten hos aluminium. Valet mellan trä/trä och trä/aluminium ger dig möjlighet att anpassa dina fönster och dörrar efter din egen designstil och preferenser.

 • Trä/trä utförande: Tanum-serien erbjuder fönster och dörrar i ett traditionellt trä/trä utförande. Detta ger en varm och naturlig känsla till ditt hem och passar perfekt för de som vill behålla träets genuina karaktär.
 • Trä/aluminium utförande: För de som vill kombinera träets skönhet med aluminiumets hållbarhet finns trä/aluminium utförandet av Tanum-serien. Detta ger dig den bästa av båda världar, med träets varma utseende på insidan och det robusta aluminiumets skydd på utsidan.

Tanum-serien har varit noggrant designad för att möta höga kvalitetsstandarder och erbjuda enastående prestanda. Oavsett om du väljer trä/trä eller trä/aluminium, kan du vara säker på att du får fönster och dörrar som inte bara kommer att förbättra ditt hems utseende, utan också erbjuda optimal isolering och energieffektivitet.

Underhåll och hållbarhet för Nordan fönster

Genom att följa underhållsföreskrifterna kan du säkerställa långvarig funktion och utseende för Nordan fönsters produkter. Det är viktigt att regelbundet rengöra och underhålla dina fönster för att hålla dem i optimalt skick.

För att rengöra fönstren kan du använda en mild tvållösning och en mjuk trasa eller borste. Undvik att använda starka kemikalier eller slipande material som kan skada ytan. Se till att torka av fönstren ordentligt för att undvika vattenfläckar.

Undvikande av skador

 • Undvik att använda vassa eller hårda föremål för att rengöra eller öppna fönstren.
 • Kontrollera regelbundet för eventuella skador eller sprickor i glaset eller ramen. Vid upptäckt av skador, kontakta en professionell för reparation eller utbyte.
 • Se till att fönstren inte kommer i kontakt med skadliga ämnen eller kemikalier som kan påverka ytan eller prestandan.

Att följa dessa underhållsföreskrifter kommer att säkerställa att dina Nordan fönster fortsätter att ge långvarig nytta och behåller sin estetiska attraktion.

Förutom att följa underhållsföreskrifterna kan du också överväga fönsterrenovering om det behövs. En fönsterrenovering kan förbättra funktionen och utseendet på dina befintliga fönster, vilket kan leda till ökad energieffektivitet och en fräschare estetik.

Nordan AB är dedikerade till att erbjuda högkvalitativa och miljövänliga produkter. Deras fokus på kvalitet och miljöengagemang gör dem till en pålitlig fönsterleverantör. Genom att följa rätt underhåll och vårda dina Nordan fönster kan du njuta av deras fördelar i många år framöver.

Nordan ABs kvalitets- och miljöengagemang

Nordan AB är stolt över att erbjuda högkvalitativa och miljövänliga produkter genom sin kvalitets- och miljöpolicy. Nordan fönster-serien, inklusive produkter som Bor, Tanum, NTech, uPVC och HelAlu, är noggrant utformade för att kombinera estetik med energieffektivitet. Varje produktserie har sina egna unika egenskaper och design, vilket gör det möjligt för kunder att välja den bästa lösningen för sina hem.

Fokus på hög kvalitet är en central del av Nordan ABs filosofi. Deras fönster tillverkas med formstabilitet och låga U-värden för att garantera energieffektivitet och komfort i alla nordiska förhållanden. Denna dedikation till kvalitet säkerställer att Nordan fönster är hållbara och har en lång livslängd, vilket ger kunderna långvarig nytta och värde för pengarna.

En estetisk touch för varje hem

Tanum-serien från Nordan fönster sätter extra fokus på estetik och funktion. Med alternativ i trä/trä och trä/aluminium erbjuder denna serie en elegant design som kan anpassas efter varje hemstil. Kunder kan njuta av både skönhet och funktionalitet när de väljer Tanum-fönster, som är tillverkade med samma högkvalitativa standard som Nordan AB är kända för.

För att säkerställa maximal prestanda och långvarig nytta av Nordan fönster är det viktigt att följa de givna underhållsföreskrifterna. Denna noggrannhet i skötsel och underhåll kommer att hjälpa till att bevara produkternas kvalitet över tid och hålla dem i optimalt skick. För de som behöver renovera sina fönster, kan Nordan AB också erbjuda professionella tjänster för att förlänga livslängden och upprätthålla hög funktionalitet.

Med en stark kvalitets- och miljöpolicy är Nordan AB dedikerade till att erbjuda produkter som inte bara uppfyller höga kvalitetsstandarder utan också är miljövänliga. Genom att välja Nordan fönster kan kunder vara trygga i att de gör ett hållbart val för sina hem och samtidigt njuta av den estetiska skönheten och energieffektiviteten som produkterna erbjuder.

Slutsats

Det finns många fördelar med att välja Nordan fönster för estetisk och energieffektiv hemdesign. Deras produktserier, inklusive Bor, Tanum, NTech, uPVC och HelAlu, erbjuder olika typer av fönster och dörrar för att passa olika behov. Med fokus på hög kvalitet och energieffektivitet kan kunderna vara säkra på att deras hem kommer vara vackra samtidigt som de sparar energi.

Tanum-serien är särskilt imponerande när det kommer till estetik och funktion. Den finns tillgänglig i trä/trä och trä/aluminium utförande, vilket ger kunderna möjlighet att välja den design som passar deras smak och stil. Det är viktigt att följa underhållsföreskrifterna för att säkerställa långvarig nytta av produkterna.

Nordan AB är inte bara en pålitlig fönsterleverantör, de är också engagerade i att leverera produkter av hög kvalitet samtidigt som de tar hänsyn till miljön. Deras kvalitets- och miljöpolicy är en viktig del av deras företagsfilosofi, vilket visar deras fokus på att vara både pålitliga och miljövänliga.

FAQ

Vilka produktserier erbjuder Nordan fönster?

Nordan fönster erbjuder produktserierna Bor, Tanum, NTech, uPVC och HelAlu.

Vilka egenskaper har Nordan fönsters produkter?

Nordan fönsters produkter har egenskaper som formstabilitet och låga U-värden för energieffektivitet.

Vad betonar Tanum-serien?

Tanum-serien betonar både estetik och funktion, och finns tillgänglig i trä/trä och trä/aluminium utförande.

Vilka underhållsföreskrifter bör följas för Nordan fönsters produkter?

För att säkerställa långvarig nytta bör underhållsföreskrifterna följas.

Vilken kvalitets- och miljöpolicy har Nordan AB?

Nordan AB strävar efter att leverera produkter med hög kvalitet och vara miljövänliga.

Vart går det att köpa nordans fönster?

 1. Officiella Nordans webbplats: Nordans officiella webbplats har en “Hitta butik” funktion där du kan söka efter återförsäljare nära dig. De har 584 återförsäljare runt om i Sverige enligt deras webbplats​1​.
 2. Woody bygghandel: De erbjuder en komplett serie med fönster, fönsterdörrar, vikdörrar och skjutdörrar från NorDan, och du kan handla enkelt och smidigt.