Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Om oss

Vad är FixaBygget?

Vi är tre passionerade entreprenörer som brinner för att dela med oss av vår kunskap och erfarenhet inom byggbranschen. På Fixabygget är vårt mål att inspirera och vägleda dig genom alla dina renoverings- och byggprojekt. Med vår samlade expertis strävar vi efter att ge dig de bästa tipsen och tricksen för att du ska kunna förverkliga dina visioner och skapa ditt drömhem.

Vi tror på kraften i gemenskap och att dela med sig av erfarenheter. Därför har vi skapat en levande och engagerad forum-sida där du kan ansluta till vårt växande community. Här kan du ställa frågor, dela idéer och få stöd från andra likasinnade entusiaster och professionella. Vi är övertygade om att när vi delar våra kunskaper och lärdomar skapar vi en starkare och mer framgångsrik bygggemenskap tillsammans.

reklam för NP Nilsson


På Fixabygget hittar du inte bara råd och inspiration, utan även detaljerade guider och recensioner av produkter och verktyg. Vi utvärderar noggrant allt från färg och material till verktyg och utrustning, för att du ska kunna fatta välgrundade beslut och få ut det bästa av dina projekt. Vi strävar efter att vara din pålitliga resurs och följeslagare genom hela byggprocessen.


Oavsett om du är nybörjare eller erfaren inom bygg och renovering, vill vi vara din partner och ge dig det stöd du behöver för att lyckas. Vi tror på att göra byggandet till en rolig och tillfredsställande upplevelse, och vi är redo att dela vår entusiasm och kunskap med dig.


Välkommen till Fixabygget – nyheter och expertis om byggprojekt.

Vanliga frågor om FixaBygget

Vad är FixaBygget?

FixaBygget drivs av tre passionerade entreprenörer som delar sin kunskap och erfarenhet inom byggbranschen. Deras mål är att inspirera och vägleda individer genom renoverings- och byggprojekt.

Vad erbjuder FixaBygget för resurser?

På FixaBygget kan du hitta råd, inspiration, detaljerade guider och recensioner av produkter och verktyg. De utvärderar allt från material till verktyg för att hjälpa besökare fatta välgrundade beslut.

Finns det något community på FixaBygget?

Ja, FixaBygget har en levande och engagerad forum-sida där besökare kan ställa frågor, dela idéer och få stöd från andra entusiaster och professionella.

Vem riktar sig FixaBygget till?

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren inom bygg och renovering, strävar FixaBygget efter att vara din partner och ge stöd genom hela byggprocessen.

Vad kan jag förvänta mig från FixaBygget?

FixaBygget erbjuder nyheter, expertis, tips och tricks för att hjälpa besökare att förverkliga sina visioner och skapa sitt drömhem.

pinit fg en rect red 28